Esküvői zenekar katalógus - rendelés, árajánlatkérés

(Az esküvői zenekar árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői zenekarok többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vállal zenélést.

Milyen a jó esküvői zenekar?

E-mail Nyomtatás

Az esküvők talán egyik legmeghatározóbb résztvevői - természetesen az ifjú pár mellett -, az esküvői zenekarok. De, hogy mitől jó egy esküvői zenekar? Ennek megítélése teljesen szubjektív, de vannak olyan pontok, amelyekben valószínűleg mindenki egyetért. Alapelvárások például, hogy legyen vidám, biztosítsa a jó hangulatot, szórakoztasson és legyen rugalmas. Mielőtt belevágunk a zenekarkeresésbe, mindenképp döntsük el, hogy milyen stílusú esküvőt tervezünk. A zenekar kiválasztásánál legyünk tekintettel a meghívott vendégek igényeire is, mert nem csak magunknak rendezzük a lagzit.

Manapság kétféle kategóriából választhatunk: egyrészről a ma már egyre keresettebb és elterjedtebb, úgynevezett partyzenekarok közül, másrészről a lakodalmas és mulatós zenét játszó csapatok közül. Előbbi mellett akkor tanácsos dönteni, ha a meghívott násznép összetétele vegyes, így biztosíthatjuk a lakodalom változatos zenei aláfestését, míg utóbbi mellett akkor döntsünk, ha hagyományos lagzit szeretnénk tartani.

Ha már szűkítettük a listát, akkor mindenképp kérdezzünk körbe ismerőseink között, hátha tudnak ajánlani az igényeinknek megfelelő zenekart. Ha ilyenre nincs lehetőség, akkor nézzünk meg néhány esküvőkre specializált weboldalt, ahol ajánlást kaphatunk az esküvői zenekarokról. Érdemes néhány csapatot kiválogatni, akiket akár személyesen is megnézhetünk, meghallgathatunk. A végső választásnál mindenképp hallgassunk a szívünkre, és csak azt a zenekart kérjük fel a nagy napra, amelyikkel maximálisan meg vagyunk elégedve.