Esküvői zenekar katalógus - rendelés, árajánlatkérés

(Az esküvői zenekar árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői zenekarok többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vállal zenélést.

Az esküvői zenekarról

E-mail Nyomtatás PDF
Legtöbbünk életében előbb vagy utóbb elérkezik a nagy esemény: saját esküvőnk, amely esküvő legtöbb esetben egyszer van életünkben. Az esküvői szertartások, megszokott ceremóniák után mindenki az önfeledt és legemlékezetesebb szórakozást szeretné magáénak tudni.

eskuvoi_tortaMitől jó az esküvői, lakodalmas party és mulatós zene? Mi kell egy jó esküvői mulatsághoz, lakodalomhoz, egy felejthetetlen élményhez?

Egy jó esküvői társaság és egy jó zenekar, zenész. Sokan az igazi, klasszikus mulatós és lakodalmas zenéket igénylik egy esküvőre a mai populáris zenék léte mellett, ellenére is.
Az esküvői vacsorán a zenekar  dolga, hogy a legtöbb, szinte minden ember igényeit kielégítse, "megzenésítse". Ez a feladat nem könnyű a különböző izléseknek, zenei stílusoknak, trendeknek köszönhetően.

Mondhat bárki bármit, a magyar emberek döntő többsége, ha meghallja a klasszikus mulatós, lakodalmas nótákat dalokat, akkor megfelelő helyen elkezd rájuk mulatni, táncolni. Persze egy jó esküvői zenekar, zenész nem nem csak mulatós zenét vagy lakodalmast játszik, hanem színesíti a zenei repertoárát egy-egy más stílusból "lopot", egyedibb igények kielégítésére is megfelelő zeneszámok játszásával, így emelve az esküvői vendégsereg hangulatát.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe zenekar választásakor?

  • ha lehetséges kérjünk egy személyes találkozót, más esetben részletesen egyeztessünk mindent telefonon keresztül
  • hallgassuk meg akár élőben, akár demo anyag alapján
  • kérdezzük meg a zenészt, zenekart a végzettségéről, hol tanult, mit, mennyi ideig, mióta van a pályán
  • kérjünk listát repeortoárjáról
  • és papírozzuk le a megrendelést.

Ami mindezekből a legfontosabb az a demo anyag, bemutatkozó dalok, illetve lehetőség esetén az élő meghallgatás! A zsákbamacska csak így kerülhető el. Bízzuk a választást a fülünkre, hallgassuk meg a zenészt, zenekart.


8 Legnézettebb esküvői zenekar