Esküvői zenekar katalógus - rendelés, árajánlatkérés

(Az esküvői zenekar árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői zenekarok többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vállal zenélést.
esküvői zenekar katalógus

Perfect Slágerzenekar

Komló
7300
Telefon: +36209395213 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Honlap Főbb stílusok:
  • rock
  • pop
  • disco
  • mulatós
  • sramli
Énekes:
  • férfi

Egész estés repertoárunkban (10-12 órányi zene) - a növekvő élőzenei igényekhez igazodva- a könnyűzene szinte minden műfaja megtalálható: Pop, Rock, Rock'n'Roll, Disco, Latin, magyar slágerek és mulatós zenék, német party slágerek, sváb népzene és külföldi örökzöldek. Egyszóval minden, ami egy szuper buli hangulat létrehozásához és fenntartásához szükséges! A megalakulásunk óta számtalan színvonalas rendezvényen, esküvőkön, bálokon, céges party-kon, szilveszteri bulikban, városi fesztiválokon, falunapokon, utcabálokon, középiskolai szalagavatókon, egyetemi és főiskolai gólyabálokon léptünk fel nagy sikerrel országszerte és több alkalommal külföldön is. A zene szeretetén túl elsősorban a közönség igényeinek kívánunk maximálisan és magas színvonalon megfelelni. Zenéinket kizárólag élőben szólaltatjuk meg. Ebben segítségünkre van a magas minőségű, professzionális hangszerparkunk, hang- és fénytechnikai rendszerünk.
Rólunk és partnereinkről a www.perfectzenekar.hu oldalon tájékozódhatnak. Ugyanitt találhatók Demó hanganyagaink. Várjuk megtisztelő ajánlatkérésüket.
Demo audió/videó: