Esküvői zenekar katalógus - rendelés, árajánlatkérés

(Az esküvői zenekar árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői zenekarok többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vállal zenélést.
esküvői zenekar katalógus

Just Showband

Hódmezővásárhely
6800
Telefon: 06302331357 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Honlap Főbb stílusok:
  • sanzon
  • jazz
  • rock
  • blues
  • funky
  • pop
  • disco
  • mulatós
  • egyéb
Énekes:
  • férfi

Amennyiben egy igazán lendületes, vidám és fiatalos zenekart keres, a JUST SHOWBAND a legjobb választás. A hattagú együttes 2005 decemberében alakult. A kezdetektől fogva törekednek a lehető legszínvonalasabban szórakoztatni minden rendezvényen, legyen szó céges estélyről, esküvői party-ról, utcabálról, egyetemi buliról, klub koncertről vagy fesztiválról. A csapat jelenlegi felállása 2009 decemberére alakult ki.

A zenekar kizárólag élőben lép fel. Két énekesnőjük, csodálatos hangjuk mellett szépségükkel is magával ragadja a közönséget. A zenekar további négy fiú tagja is fiatal, jó kedélyű zenész: mindenük a zene, és a szórakoztatás. A Just Showband csak hat fős felállásban játszik, hiszen rengeteg munkával jár a dalok meghangszerelése. A hiányos felállás pedig a végeredmény rovására menne, ami nem rájuk vall.

A zenekar elsődleges célja, hogy mindig a lehető legmagasabb színvonalat képviselve szórakoztassa közönségét. Ehhez elengedhetetlen, hogy a tagok is jól érezzék magukat. Szerencsére számukra öröm az együttzenélés.

A műsort mindig az igényekhez igazítják. A széles repertoárnak köszönhetően megfelelő szórakozást tudnak biztosítani minden rendezvényen; legyen szó szolid vacsorazenéről, céges bálról, esküvői party-ról vagy egy fergeteges buliról a legfrissebb slágereket kedvelőknek.

Repertoárjuk gerincét nemzetközi zenék adják (az 50-es évek evergreen-jeitől napjaink legnagyobb slágereiig). Műsorukon megtalálható Nat King Cole Route 66-e épp úgy, mint Lady Gaga legújabb slágerei. De természetesen nem hanyagolják el az igazi nagy magyar slágerek kedvelőit sem, hiszen a retró vonulat jegyében minden buli elengedhetetlen kelléke az LGT, Illés, Hungária vagy épp a KFT egy-egy dala. A nemzetközi és magyar dalokon kívűl komplett műsoruk van a legkedveltebb német disco-fox, illetve pop slágerekből.

Törekednek megőrizni a műsorukon szereplő zenék eredeti hangulatát, viszont szeretik azokat saját ízlésükre formálni. Ebben segít a hat énekhang és a sokszínű hangszeres kíséret (az alap hangszereken kívül fúvós hangszerek, ütőhangszerek, stb).

A Just Showband összes tagja a zenélést tartja legfontosabbnak életében. Elhívatottságból zenélnek, és céljuk, hogy minél több rendezvényen szórakoztathassák a táncolni vágyókat. A zenekar három tagja tanári diplomával rendelkezik, ketten jelenleg is folytatják tanulmányaikat, egyikük pedig több mint tíz éve a szórakoztató iparban dolgozik.

Két évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy még intenzívebben foglalkoznak majd a zenekar megismertetésével, mind országos, mind nemzetközi szinten. Azóta bejárták Magyarország számos megyéjét, és jó pár külföldi fellépésen is túl vannak. Folyamatosan játszanak magyarországi és külföldi rendezvényeken.

 Honlapunk:

http://www.justshowband.com

 

Youtbe csatornánk:

http://www.youtube.com/user/fzstrat?feature=mhum#p/u

 

Demo audió/videó: