Esküvői zenekar katalógus - rendelés, árajánlatkérés

(Az esküvői zenekar árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői zenekarok többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vállal zenélést.
esküvői zenekar katalógus

Tisza Party Zenekar

Szeged
6726
Telefon: +36309252671
Fax: 0662437407 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Honlap Főbb stílusok:
 • népdal
 • jazz
 • rock
 • blues
 • funky
 • pop
 • disco
 • mulatós
 • sramli
 • egyéb
Énekes:
 • férfi

A 6 vagy 7 tagú Tisza Party Zenekar tapasztalt zenészekből áll. Profizmusa, lendületes játéka garantálja a rendezvény felejthetetlen hangulatát. A zenei produkció teljes mértékben élő, amihez minőségi megszólalás párosul.
Műsorunkat mindig az alkalomnak megfelelően állítjuk össze, így garantált, hogy minden korosztály megtalálja kedvenc számait az este folyamán.
Műsorunk nemzetközi és magyar örökzöldekből, feledhetetlen disco és funky slágerekből áll. Kiegészítve a retró zene klasszikusaival és Rock’n Roll korszak dalaival, az 50-es évektől napjainkig.
  REPERTOÁRUNKBAN SZEREPEL:
      POP, Disco, Funky, Retro, Rock and Roll, Rock, Jazz-rock, Mulatós, Hagyományos tánczene
Vállaljuk: esküvők, bálok, céges rendezvények teljes körű élőzenei szolgáltatását. Szünetekben hangulatos háttérzenét biztosítunk. Igény szerint az esküvői szertartás hangosítását is lebonyolítjuk, mely kiegészítő szolgáltatásként  rendelhető.

Kasza Zsolt, zongora, szintetizátorok
A szegedi Liszt Ferenc konzervatórim zongora szakán végezte tanulmányait. 14 évesen a Hammond orgonájával megalapította első rock-zenekarát. Ezután a Jazz-rock és az elektromos billentyűs hangszerek következtek. Építészmérnök, de több színházban játszott Musical produkciókban.
Zenekarok, amelyeknek tagja volt: Volvox, Bereczky-Szinetár Zenekar, Freddie Mercury Szeánsz-Group, Phase, Princess, Nyers, Firebird, StandUp!, Második Alapítvány, Melody Combo, Crossroad és még sok más formáció.
Időközben 3 évig tanított a szegedi HAMMIDO művészeti iskolában szintetizátor szaktanárként.
Európa számos országában megfordult SHOW-BAND-jével. Jelenleg előadóművészi tevékenység profilú BT. ügyvezetője. Miklós Tibor rockszínházi produkciói nagy hányadának immáron 18 évig zenekar vezető zongoristája és hangszerelője volt. Több általa hangszerelt platinalemezt fémjelez nevével a popzene és a musical világában.  

Mizsei Viktor ének
18 éves korában kezdett énekelni, utána több énektanárnál megfordult a 15 év alatt. Musical-színészetet tanult a Pesti Broadway Stúdióban, ahol többek között tanárja volt Toldy Mária, Szabó P. Szilveszter, Földes Tamás és Béres Attila. Jónéhány profi és amatőr darabban szerepelt a Budapesti Operettszínházban, a Madách Színházban, valamint a Szegedi Egyetemi Színházban. Rendezőként is kipróbálta magát amatőr darabokban. Korábban a szegedi Firebirds zenekarban énekelt, ahol Queen dalokat adtunk elő. Az éneklés mellett nagyon szeret zongorázni és gitározni is.
A Tisza Party Zenekarral a fiataloknak szóló dalokat szeretné igényesen előadni. Civilben műszaki mérnök.

Lukács Béla basszusgitár, ének
10 éves korában kezdte zenei tanulmányaimat csellón, majd dobolással és nagybőgővel
 folytatta. A klasszikus zenei tanulmányai után a szórakoztatózene vonzotta, ahol sok neves, nagy tudású zenésszel hozta össze a sors, Összességében több, mint tíz évet dolgozott zenészként Ny-Európában, óceán járó luxushajókon.
A  jelenlegi formációban örömmel vesz részt, ahol színvonalas, igényes zenét játszik a zenekar. 

Szalma Annamária, ének
Szegeden született, de szülei vajdasági származásúak. Zenei téren édesapjának és zenész felmenőinek sok mindent köszönhet. Zenei tanulmányait a Király-König Péter Zeneiskolában zongora szakon folytatta 6 évig. Közben jött rá, hogy az éneklés jelenti számára a legtöbbet az életben. Számos énekversenyen vett részt, ahol kiemelkedő eredményeket ért el, mint pl. 2010-ben az országos könnyűzenei énekversenyen a 2. helyezés. Ez után a Volvox zenekarba hívták, ahol a 6. éve a vokalistájuk. 2014-ben a Macana együttesben is énekelt, amely a latin és a jazz világát tartja szem előtt.
A szegedi Tisza Party Zenekar-ban a mai, mind pedig a ’70-’80-as évek party zenéit játsszuk, ezzel lehetőséget adva a közönségnek egy igazi bulizásra. Jelenleg a SZTE Állam- és Jogtudományi karán tanul Nemzetközi Tanulmányok szakon. Zenei tanulmányaimat a Kodolányi János Főiskola jazz-ének szakán folytatom 2016-tól.

Egri G. Lajos, gitár, ének
Egerben született, ott végezte a tanulmányait. Eredetileg szerszámkészítő a szakmája. A zenét autodidakta módon tanulta. Először csak kedvtelésből, különböző stílusú iskolai zenekarokban játszott. Kb. 20 éves korától mostanáig hivatásszerűen zenél. Eleinte itthon éttermekben, éjszakai bárokban, majd külföldön hasonló helyeken és tengerjáró luxushajókon dolgozott többféle formációban és egyedül is.

Simon Krisztián, dob
Zenei tanulmányokat 7 évesen kezdte, már akkor is a dobolással ismerkedett a hódmezővásárhelyi Városi Zeneiskolában, ahová nem akarták felvenni, mert nem ért le a székről a lába. "Első" ütőhangszeres tanára: Takó Lajos, akinek nagyon sokat köszönhet. Felvételt nyert a Szegedi Konzervatóriumba. Később Kertész Ákosnál tanult. Zenekarok, ahol játszott/játszik: Faktor Blues Band, Molnár Dixieland Band. Főállásban az EDF-Démász Zrt. senior informatikusa.

Molnár Gyula dr. szaxofonok, fúvós szintetizátor, klarinét
10 éves korától a szegedi Liszt Ferenc Zeneiskolában 8 évig tanult klarinétozni és zongorázni.
Már 15 évesen egy felkapott szórakozóhelyen játszott idősebb zenészekkel. Azóta folyamatosan zenél sokféle stílusban, több együttesben is. 1964-ben megalakította a Molnár Dixieland Band-et, ami azóta is folyamatosan működik, immár 52 éve, bejárva az egész világot. A könnyűzenében is otthonosan mozog, többek között híres zenekara volt a Kristály együttes a 60-as években, aminek tagja volt Boncz Géza is.
Későbbi zenekarok: Fortuna, Hat Kéz, Szinkron, MOM Trió. Több zenei kitüntetés birtokosa.
Szaxofon játékával igyekszik a Tisza Party Zenekar hangzásvilágát gazdagítani. Civilben biológus.

https://www.youtube.com/watch?v=ti8it1WbuJUDemo audió/videó:
Demo audió/videó: